HemOm företaget

Om Fiskebussen

Vilka är vi?

År 2014 fick Ola Petersson erbjudandet att köpa Fiskebussen.se konceptet utav Bo Karlsson som drivit företaget sedan 2004. Och sedan övertagandet 2014 så har Peter Widmark varit med i företaget men vid årsskiftet 2016/2017 så valde han att kliva av företaget och lämna över allt till Ola Petersson som nu driver vidare företaget ensam.

Ola Petersson: Jag har för avsikt att driva företaget i samma anda och koncept sedan det startades 2004, men jag kommer driva företaget framåt med nya idéer och nytänkande. Det kommer bli mycket nyheter framöver men konceptet kommer bestå då det är ett väl inarbetat koncept som gästerna gillar och tycker om, vi har enormt mycket återkommande gäster och då måste dom ju gilla konceptet. Just nu ligger fokus på INFORMATION till gästerna, info om allt som rör resan, från att gästen hoppar på bussen i Brålanda tills han/hon hoppar av bussen i Brålanda en vecka efter.

Vårt fokus ligger på paketresor till Helnessund som ligger mellan Lofoten och Bodö i Norge. Hit har Fiskebussen kört de senaste åren och det är ett riktigt uppskattat resmål med många återkommande resenärer varje år.

Fiskebussen ordnar ett helhetskoncept för våra resenärer där i princip allt ingår i priset. (resa, del i båt, del i rum, frukost, middag, rens/frysmöjligheter, frigolitlåda för hemtransport utav fångsten mm)

Fiskebussen startades 2004, och drivs fortfarande i samma anda. Vi gör ständigt förbättringar, men inga förändringar i själva upplägget. Så de resenärer som har åkt med Fiskebussen förut kommer fortfarande att känna igen sig. Du är varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om resorna och vårt resmål!

 

Bakgrunden till fiskebussen.se

Sommaren 2004, tog Bosse och några fiskekompisar en buss till Norge, Rörvik för att testa havsfisket i Rörvik. Eftersom resan var så trevlig och att fisket var så bra kläcktes idén, -varför inte köra bussresor för andra sportfiskare?

Under hösten 2004 bestämde Bosse på att satsa på fiskeresor till Norge, till rimliga priser.

Sagt och gjort, domännamnet Fiskebussen.se registrerades för att marknadsföra resorna via Internet och bokningar börja komma in. Bosse säger -Anledningen till att jag valt att starta fiskebussen är att jag vet hur besvärligt det kan vara när man ska anordna sin privata resa. Alla fiskegrejor, bilar, bokning av boende och båtar och någon som vill köra hela vägen ska fixas och veta att allt ska fungera!

Fisk ska rensas och frysas och inte minst ska båtar och motorer fungera. Eftersom det i bussbranchen nästa är en praxis att anordna hela paket har även detta blivit en paketresa där allt ingår.

Följ oss!

För mer info och senaste nytt så gå in och kolla på oss i sociala medier!

Prisuppgift & bokning

Vill du boka en resa, kontakta oss på telefonnummer: 0708-99 32 39 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

För mer info och övriga frågor är du välkommen att maila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vi samarbetar med