Bussen

Fr.o.m säsongen 2018 är det Ellös Buss som kör våra resor.

Bussen är utrustad med plats för 55 passagerare. Gott om benutrymme, stolarna flyttbara i sidled , fällbara ryggstöd. Bälten på samtliga sittplatser. Toalett, kök, GPS, radio, CD och DVD.

På bussen spelas det diverse fiskefilmer och mycket information om Helnessund samt fisket finns i pärmar för den som vill läsa in sig på området innan ni kommer fram. Även mycket information om eran vecka uppe i Helnessund ges på bussen och här delas även båtlag samt boende in efter att ni lärt känna varandra lite mer under resans gång.

 

 
 
 

Boende

Del i lägenheter med 2 eller 4 bäddsrum. (Här kan del i rum lösas ut för den som inte vill bo med andra, men även här liksom i båten gäller ordinarie listpris för den eller de platser som vill lösas ut)

Alla bekvämligheter så som WC, dusch, TV och full köksutrustning finns till ditt förfogande. Lägenheterna i Helnessund ligger precis vid havet! Här finns naturligtvis bra rens- och frysmöjligheter.

 
 
 
image-frame
image-frame

Roliga fakta

Det händer mycket spännande under en säsong i Helnessund. Visste du tex att den längsta hälleflundra som fångades 2018 mätte hela 213 cm och fångades utav Stipo Lipovac. Under 2018 fångades och återutsläpptes rekordmånga hälleflundror i Helnessund, många stora runt 2 m! Den tyngsta torsken under säsongen drog ner vågen till hela 28 kg, och det drogs otroligt mycket stor torsk mellan 15-20 kg

Vad händer mer under en säsong? Se nedan för mer roliga fakta:

brödlimpor serveras

kilo kaffe kokas

resor rullar bussen

tim/natt sover Ola

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, så missar du inga nyheter ifrån oss!