Bussen

Fr.o.m säsongen 2014 är det Fixarnas Buss ifrån Malung som kör våra resor.

Bussen är utrustad med plats för 55 passagerare. Gott om benutrymme, stolarna flyttbara i sidled , fällbara ryggstöd. Bälten på samtliga sittplatser. Toalett, kök, GPS, radio, CD och DVD.

På bussen spelas det diverse fiskefilmer och mycket information om Helnessund samt fisket finns i pärmar för den som vill läsa in sig på området innan ni kommer fram. Även mycket information om eran vecka uppe i Helnessund ges på bussen och här delas även båtlag samt boende in efter att ni lärt känna varandra lite mer under resans gång.

Besök gärna www.fixarnasbuss.se för mer information om bussarna och de trevliga chaufförerna!

Boende

Del i lägenheter med 2 eller 4 bäddsrum. (Här kan del i rum lösas ut för den som inte vill bo med andra, men även här liksom i båten gäller ordinarie listpris för den eller de platser som vill lösas ut)

Alla bekvämligheter så som WC, dusch, TV och full köksutrustning finns till ditt förfogande. Lägenheterna i Helnessund ligger precis vid havet! Här finns naturligtvis bra rens- och frysmöjligheter.


image-frame
image-frame

Roliga fakta

Det händer mycket spännande under en säsong i Helnessund. Visste du tex att den längsta hälleflundra som fångades 2017 mätte hela 202 cm och fångades utav Stipo Lipovac. Under 2017 fångades och återutsläpptes rekordmånga hälleflundror i Helnessund, många stora runt 2 m! Den tyngsta torsken under säsongen drog ner vågen till hela 22 kg, och det drogs otroligt mycket stor torsk mellan 15-20 kg

Vad händer mer under en säsong? Se nedan för mer roliga fakta:

brödlimpor serveras

kilo kaffe kokas

resor rullar bussen

tim/natt sover Ola

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, så missar du inga nyheter ifrån oss!