HemResmålInfo inför avresa

Info inför avresa

Avreseort

Bussen avgår ifrån Brålanda (Göteborgsvägen 9), mitt emot Rasta. Kommer du söderifrån är det vid bussgarage norr om Qstar. Bussen avgår 15.30! Var där i god tid för att undvika förseningar.
För karta, tryck här!

Parkering

Parkeringsmöjlighet finns, vid bussgaraget. Observera det är ej inhägnat område. Det kostar 100kr/vecka. Betalningen skall ske kontant direkt till busschauffören innan avresa.

Matstopp utmed resvägen

Både på dit-och hemresan till Helnessund kommer vi att stanna vid ett par tillfällen för att äta. (se tidtabellen till vänster) Maten betalas av resenären själv vid dessa tillfällen, och ingår alltså ej i resans pris.

Hyra spö

Vill tillhandahåller ny och modern utrustning för den som vill hyra utrustning under sin resa. Väljer man att hyra utrustning så kostar det 500:- per vecka. Uthyrningsutrustningen består utav spö/rulle/lina, inte pilkar, jiggar mm. Väljer man att hyra utrustning på sin resa skall detta meddelas minst 1 vecka innan avfärd. 

Allergier

Om du har någon matallergi och behöver specialkost, då måste du kontakta oss och meddela detta senast 3 veckor innan ditt avresedatum.

Maila eller ring oss och invänta att vi ger en bekräftelse på att vi mottagit denna info ifrån dig.

Vi beställer alla råvaror veckan innan resan, därför är det väldigt viktigt att information om eventuell allergi når oss i god tid. Annars har vi ingen möjlighet att ordna med specialkost.

Vi har ingen möjlighet att erbjuda andra maträtter/anpassad mat till de resenärer som ej meddelat oss detta i god tid innan avresa.

Pass

Norge har sedan hösten 2015 infört förstärkt gränskontroll. Det har tidigare räckt att kunna uppvisa giltig ID-handling såsom körkort, men för att vara på den säkra sidan rekommenderar vi att du tar med ditt pass.

Vi hänvisar dig till att kontakta Norska ambassaden om du har frågor kring vilka passregler som gäller just vid ditt avresedatum

Du kan även läsa lite info här

Vi hälsar dig varmt välkommen på din resa, och hoppas du får en händelserik och trevlig vecka tillsammans med oss i Fiskebussen!

TIDTABELL

Observera att nedanstående tider är ungefärliga.

Avgång (mot Helnessund)
Avresa fr Brålanda 15.30
Grums 17.00
Malung 19.30
Mora 20.30 - kvällsmat
Brunflo 00.45
Sorsele 06.00
Arjeplog 07.00 - frukost
Helnessund 14.30 - lunch

Hemresa (mot Brålanda)
Avresa fr Helnessund 15.00
Sorsele 22.00
Östersund 02.30
Sveg 05.00
Malung 07.30 - frukost
Grums 11.30
Brålanda 13.00

Ladda ned tidtabell i PDF-format

Prisuppgift & bokning

Vill du boka en resa, kontakta oss på telefonnummer: 0708-99 32 39 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

För mer info och övriga frågor är du välkommen att maila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vi samarbetar med