HemResmålÖvriga aktiviteter

Övriga aktiviteter under veckan i Helnessund

C&R Tävling

Vi har en stor Catch and release tävling varje år, denna tävling går ut på att största återutsläppta Hälleflundra under hela säsongen får ett fint pris. Tävlingen går till så att under ordnade former skall det tas ett kort på den säkrade hälleflundran med en s.k. kveitekrok utanför båten och med ett måttband som vi tillhandahåller, sen även ett kort på releasen. Under säsongen 2016 var den största återutsläppta hälleflundran 182 cm och den fångades och återutsläpptes utav Daniel Avelin, för denna bedrift vann han en Gratis resa år 2017!

Hot spots

Vi har ett stort sjökort uppsatt på väggen där vi visar vilka platser vi varit på och sedan finns det ett mindre vi sätter i stift där det har varit bra fångster dom senaste veckorna, röda stift representerar hälleflundra och vita stift representerar torsk.

Veckotävling

Varje vecka har vi en tävling där största fisk utav olika arter skrivs upp, och vid veckans slut innan avfärd med bussen så tar vi ett gruppfoto och priser delas ut till respektive storfiskare! Veckopriser för respektive art Torsk, Hälleflundra och Lubb delas ut.

Kveiteplanka

Nere på kajen så har vi även en ”Kveiteplanka” där vi sätter i häftstift i längden på hälleflundran, även här har vi olikfärgade häftstift, vita häftstift representerar upptagna hälleflundror och färgade representerar återutsatta. Vi rekommenderar att återutsätta så mycket hälleflundra som möjligt och naturligtvis dom stora! Helst ser vi att all hälleflundra över 25kg återutsätts MEN det är inget krav! Det är upp till fiskaren själv.

Prisuppgift & bokning

Vill du boka en resa, kontakta oss på telefonnummer: 0708-99 32 39 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

För mer info och övriga frågor är du välkommen att maila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vi samarbetar med